AMARAM

capLeft

capRight

boxTopLeft

Consciousness

boxTopRight

Will you allow yourself to open up, to feel yourself? Will you allow your consciousness, the core of you, into your human life?

boxBottomLeft

boxBottomRight

Tobias’ Aspektologi Skole: 

Den nye tids psykologi 

(Aspectology School: The New Energy Psychology)

Næste kursus er endnu ikke fastlagt.

Pris: 595 US dollars (ca. 4100 kr.)

Tilmelding til Crimson Circle: Klik

Praktiske oplysninger: klik her

KURSUS BESKRIVELSE:

I denne workshop taler Tobias om de aspekter, som vi skaber for at opleve og klare vores liv. Et aspekt repræsenterer en bestemt del af dig, f.eks. forælderen, musikkeren, krigeren, forretnings personen, healeren, barnet - men også identiteter fra tidligere liv, visse talenter og evner - og selv din biologi, kroppen, er et aspekt. Hvert eneste menneske har derfor tusindvis af aspekter. Aspekter er i deres essens strålerne fra vores guddommelige Selv.

Ideelt er aspekter fuldt integrerede. Men de kan også blive sårede eller fragmenterede efter traumatiske oplevelser, som fysiske overgreb, en alvorlig sygdom, en skilsmisse eller en ulykke.. Eller et aspekt kan være en del af dig som du fornægter eller afviser. I de tilfælde kan aspektet blive blokeret eller disintegreret og få indflydelse på dit liv på en ubevidst og nogen gange meget uhensigtsmæssig måde. I de værste tilfælde kan en person udvikle personlighedsspaltning.

Med de redskaber som Tobias tilbyder, kan du begynde at genkende og genintegrere de aspekter, som ikke er fuldt integreret i dit liv og invitere dem indenfor igen. Denne proces kan være meget udfordrende og intens, men er også meget frigørende. Ved at integrere dine aspekter igen kan du slippe dybe energetiske sår og begynde at nyde livet på en helt ny måde!.

WORKSHOPPENS FORM

De 3 dage vil indeholde 9  sessioner på DVD med Tobias fra The Crimson Council, kanaliseret gennem Geoffrey Hoppe.  Desuden aktiviteter og diskussioner ledet af instruktørerne.

Anbefaling:
Det anbefales kraftigt at du deltager i Tobias’ Sexual Energies School (SES) før du tager Aspectology School. De energi- og bevidsthedsmæssige færdigheder, som du lærer på SES vil hjælpe dig til ikke at blive overvældet, når dine aspekter dukker op under og efter Aspectology School. Se beskrivelse af SES her

Vigtigt:
Hvis du tager depressionsmedicin eller andre psykofarmaka kan du ikke deltage I kurset.

Sprog: DVD`erne er på engelsk med danske undertekster.  Øvrige aktiviteter foregår på dansk. Deltagerne vil få udleveret en trykt dansk oversættelse af kanaliseringerne.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

DATOER:

KURSUSTIDER:  .: Registrering kl. 9.30-10  Kursus: 10-17
:  Kursus kl 10-17; :  Kursus kl 10-16

STED: Hovedgaden 18, Nim, 8740 Brædstrup (12 km NV for Horsens)
Find vej her

TRANSPORT: Du kan finde offentlig transport på Rejseplanen.dk
Hvis du flyver til Billund, kan du finde lufthavnsbusser her
Med fly til Århus, kan du finde busser her

OVERNATNING: I Brædstrup, 7 km nord for Nim, er der Hotel Pejsegården. Et stort hotel der også bruges til konferencer mm. Ligger i udkanten af byen nær skov. Der er 1-2 km til midten af byen. Bus 110, der kører til Nim, har stoppested lige udenfor. klik her 

Desuden Brædstrup kro. Et ældre og mindre sted i centrum af Brædstrup.  Bus 110, der kører til Nim, har stoppested lige udenfor.  klik her

Der er 2 private B&B ca. 2 km fra os. Bus nr. 110 stopper nær ved. Kontakt os hvis du er interesseret.

I Horsens, 12 km syd for os, er der flere muligheder i forskellige prisklasser. Se mere her

Bus nr. 110 kører mellem Silkeborg og Horsens, med stop i Brædstrup og i Nim. I Nim stopper den ca. 50 m fra kursusstedet, lige ved den tidligere købmand.

Har du brug for hjælp med at finde overnatning og transport, er du meget velkommen til at kontakte os.

FORPLEJNING: Vi sørger for kaffe og te, og desuden lidt sødt i de korte pauser. Du kan selv sørge for frokost, som du kan tilberede i vores køkken. Eller du kan evt. købe frokosten af os: Brød, smør, ost, æg, tomater og forskelligt pålæg - også for vegetarer. Pris: 30 kr. pr. dag. Giv os venligst besked senest 2 dage før, hvis du gerne vil købe frokost af os af hensyn til vores indkøb. Samt om du er vegetar.

PRIS: 595 US dollas (ca. 4100 kr)

TILMELDING til kurset øverst på siden. Klik her

Crimson Circle afbudspolitik:  25% i gebyr ved afbud indtil 72 timer før kursusstart. (Intet gebyr, hvis du modtager et gavekort.)  50% ved senere afbud (25% ved gavekort.)

LÆRERE: Anne Maribo Andersen og Finn Andersen.  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: info@amaram.dk eller   mobil: Anne: 3027 8042   Finn:  6160 1471

UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER:

Kurset går meget dybt, og jeg havde nogle barske erkendelser i løbet af weekenden. Jeg oplevede fordelen ved at have taget SES før, man går i gang med dette arbejde.

Jeg oplevede at være i et trygt rum hele tiden, og følte at omgivelserne var understøttende for arbejdet.

Jeg fik nogle gode tips og værktøjer til at arbejde videre med materialet, og jeg er glad for den klarhed og opmærksomhed I bidrog med.

aspectologyworkshop
Rododendron

footerCapLeft

[Home] [About] [Courses] [SES ENG] [SES DK] [SES TEACHER] [SES LÆRER] [ASPECTOLOGY] [ASPEKTOLOGI] [PASSION ENG] [PASSION DK] [PASSION teacher] [PASSION lærer] [Journey-Angels] [Englenes rejse] [Contact Us]

footerCapRight