AMARAM

capLeft

capRight

boxTopLeft

Consciousness

boxTopRight

Will you allow yourself to open up, to feel yourself? Will you allow your consciousness, the core of you, into your human life?

boxBottomLeft

boxBottomRight

Tobias` Sexualenergi Skole: Forståelse af fysisk og psykisk misbrug (SES )

Med Adamus Saint-Germain

Næste workshop er endnu ikke planlagt

Pris: 595 US dollars (ca. 4100 kr.)

Tilmelding til Crimson Circle: Klik

Praktiske oplysninger klik her

KURSUS BESKRIVELSE:

Aldrig mere offer!  Lær at elske dig selv!

Mangel på sand kærliglighed til os selv og mangel på total accept af os selv er den dybere liggende årsag til alle vores problemer og vanskeligheder.

På et ubevidst plan vil vi sabotere os selv og blive offer. Vi føler ikke vi fortjener de gode ting i livet, et glædesfyldt og meningsfuldt liv med givende relationer... Vi kan bebrejde andre, vores baggrund eller omstændigheder i livet. Men dybest set skaber vi det selv!
Du kan vælge at bryde den cirkel og begynde at leve med en meget dybere glæde og i kontakt til dit Sande Selv! Du kan blive den bevidste skaber af dit eget liv!

SES kurset er en dybt forvandlende oplevelse. Du vil få et helt andet syn på dine relationer: til dig selv, familie, venner, arbejdsmæssigt og på de samfundsmæssige sammenhænge.
Du vil lære, hvordan misbrug og manipulation af alle slags i virkeligheden er energi-tyveri. Hvordan det forekommer næsten alle steder - og desuden hvordan du kan genkende det og stoppe det i dit liv.

Dybt begravede sår kan komme frem i lyset og blive mødt med den største kærlighed og medfølelse, så de kan blive healet, og du kan gøre dig fri af offerrollen.
Samtidig kan du finde en helt ny balance mellem din feminine og maskuline side, så du virkelig kan elske dig selv uden betingelser!

Workshoppen henvender sig til:

Alle som har oplevet misbrug i deres liv;
Alle der ønsker at stoppe misbrug og ubalanceret energi i deres liv;
Professionelle, der arbejder med dette;
Alle behandlere; du kan opnå helt andre resultater med dine klienter!
Alle der gerne vil forstå energi udveksling mellem mennesker fra en Ny Energi synsvinkel.

Workshoppens form:

De 3 dage vil indeholde 10  sessioner på DVD med Tobias og Adamus Saint Germain fra The Crimson Council, kanaliseret gennem Geoffrey Hoppe.  Desuden aktiviteter og diskussioner ledet af instruktørerne.
Sprog: DVD`erne er på engelsk med danske undertekster.  Øvrige aktiviteter foregår på dansk. Deltagerne vil få adgang til at læse en dansk oversættelse af kanaliseringerne efter kurset.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

DATOER:

KURSUSTIDER: j: Registrering kl. 9.30-10  Kursus: 10-17
:  Kursus kl 10-17; :  Kursus kl 10-16

STED:  AMARAM, Hovedgaden 18, Nim, 8740 Brædstrup, (12 km nv for Horsens)
Find vej her

TRANSPORT: Du kan finde offentlig transport på Rejseplanen.dk
Hvis du flyver til Billund, kan du finde lufthavnsbusser her
Med fly til Århus, kan du finde busser her
Med fly til København er der direkte forbindelse med Metroen til Hovedbanegården. Herfra er der direkte tog til Horsens.

Bus nr. 110 kører mellem Horsens, Brædstrup, Silkeborg og stopper i Nim ca. 50 m fra vores sted.

OVERNATNING: I Brædstrup, 7 km nord for Nim, er der Hotel Pejsegården. Et stort hotel der også bruges til konferencer mm. Ligger i udkanten af byen nær skov. klik her 

Desuden Brædstrup kro. Et ældre og mindre sted i centrum af byen klik her  Bus nr. 110 stopper ud for begge steder.

I Horsens, 12 km syd for os, er der flere muligheder i forskellige prisklasser. Se mere her

Der er en privat B&B ca. 100 m fra os. Kontakt os hvis du er interesseret.

Har du brug for hjælp til at finde overnatning eller transport er du meget velkommen til at kontakte os!

FORPLEJNING: Du skal selv sørge for frokost. Der er køkken, hvor du kan tilberede din mad. Vi serverer vand, kaffe og te samt snacks.

PAUSER Vi holder en frokostpause på 1 1/2 time, og desuden 1- 2 korte pauser.

PRIS: 595 US dollas  (ca. 4100 kr.)

TILMELDING til kurset øverst på siden. Klik her

Hvis du har taget kurset før, skal du kun betale halv pris. Kontakt os, så du kan få et specielt tilmeldingslink.

Crimson Circle afbudspolitik:  25% i gebyr ved afbud indtil 72 timer før kursusstart.  Intet gebyr, hvis gavekort accepteres)  50% ved senere afbud (25 % hvis gavekort accepteres)

LÆRERE: Anne Maribo Andersen og Finn Andersen.  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: info@amaram.dk eller   mobil: Anne: 3027 8042   Finn:  6160 1471

UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER:

“Mit liv vil aldrig blive det samme igen”

“Kurset minder os om, hvor værdifulde vi er, og efter at have deltaget i det, har jeg koncentreret på kærlighed, ikke så meget på at finde ud af hvad “feeding-spillene” er - de vil være der - men virkelig koncentreret mig om at elske mig selv. For det er det jeg har været klar over tidligere, men ikke været i stand til at fuldføre“

“Det var helt sikkert en af de mest dybe oplevelser i min ascension proces.

Jeg føler mig stadig fuldkommen, det er stille i mit hoved, hvilket er en stor forskel fra den tidligere jag.”

“Under og efter workshoppen følte jeg virkelig hvordan dele af mig samlede sig igen. Det er en meget dyb og kærlig oplevelse - en masse der kommer op, som tillader mig at foretage mere bevidste og velovervejede valg. Essensen af SES er virkelig at engagere dig i at elske dig selv. Jeg anbefaler denne workshop til alle, som bare føler den mindste tiltrækning til den!”

“Jeg havde forventet meget, og fik endda endnu mere!”

SES_Revised_Logo

Se en kort YouTube intro her

Denne nye updaterede version af SES tilføjer den Nye Energi til workshoppen og bringer den samtidig op på det bevidsthedsniveau vi har i dag. Grundmaterialet fra Tobias (fra 2006) er stadig så relevant, og med tilføjelserne fra Adamus Saint Germain vil du få en helt unik oplevelse, som kan ændre dit liv på et meget dybt niveau!

Hvis du tidligere har taget den “gamle” SES, kan du stadig få meget ud af denne opdaterede version. Og som tidligere kursist skal du kun betale halv pris! Kontakt os venligst før tilmeldingen, så du kan få et specielt tilmeldingslink.

Tulipaner (2)

footerCapLeft

[Home] [About] [Courses] [SES ENG] [SES DK] [SES TEACHER] [SES LÆRER] [ASPECTOLOGY] [ASPEKTOLOGI] [PASSION ENG] [PASSION DK] [PASSION teacher] [PASSION lærer] [Journey-Angels] [Englenes rejse] [Contact Us]

footerCapRight